Ny bruger?

Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger.

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Log på selvbetjeningen” knappen i menuen til højre og herefter trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

Når det er første gang du bruger e-portalen, har du kun rettighed til en begrænset del af portalen, du kan få yderligere rettigheder ved at kontakte din læge. Som udgangspunk har man altid rettighed til at sende beskeder til sin læge, forny recepter og forespørge om en tid såfremt klinikken anvender alle disse funktioner.

 

NemID på klinikkens E-Portal

Det er nu muligt at bruge nemID ved login på Selvbetjeningen/E-Portalen.

Det er dog stadig muligt at logge på UDEN nemID. Dog er der her lavet en ændring, så der nu efter de sædvanlige oplysninger er blevet indtastet, skal sendes en verifikationskode som også skal indtastes.

Vejledning til login uden nemID

  • Først sikres at du har en gyldig e-mailadresse stående i vores system. Ellers vil du blive præsenteret for en fejl når du forsøger at logge ind på selvbetjeningen.
  • Herefter logger du ind med CPR-nummer samt det password, der altid er blevet brugt ved login på selvbetjeningen.
  • Du bliver nu præsenteret for dette billede.
    Her trykker du nu på knappen “Send bekræftelseskode”, hvorefter der vil blive sendt en e-mail til dig på den e-mailadresse der du har oplyst ved oprettelsen.
  • Du bliver nu præsenteret for dette skærmbillede, hvor den bekræftelseskode der bliver sendt til din e-mailadresse, skal indtastes.
  • E-mailen der bliver sendt, ser således ud.
  • Du skulle nu gerne komme ind på sin selvbetjening.

OBS! Dette skal gøres ved hvert login! Det er vigtigt, at begge skærmbilleder med både selvbetjening og din mail er åbne samtidigt!